Henkilötietojen käsittely ja yksityisyyden suoja

Sivujen kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi, vieraillut sivut ja käyntiajankohta) seurataan yleisellä tasolla. Kävijöistä ei kerätä eikä varastoida yksilöllisiä tietoja.

Kuten useimmilla internet-sivuilla näitä tilastotietoja kerätään nk. cookies-tiedostojen tai vastaavien teknisten apuvälineiden avulla. Voit selaimesi asetuksilla kieltää cookies-tiedostojen lähettämisen koneellesi mutta tällöin on mahdollista, ettet voi hyödyntää kaikkia sivujemme osia. Näitä tilastotietoja käytetään sivujen kehittämiseen ja parantamiseen.

Rekisteröityessäsi sivuillamme tarjotun palvelun käyttäjäksi, osallistumalla kilpailuihin tai lähettämällä meille muutoin itse tietojasi sivujemme kautta annat yksiselitteisen suostumuksesi siihen, että voimme kerätä ja käyttää näitä käyttäjätietoja, kuten nimi-, osoite-, sähköposti-, yhteydenottopyyntö, kilpailuvastaus- sekä muuta lähettämääsi tietoa näiden käyttöehtojen mukaisesti. Tietoja käytetään sivuillamme tarjottuun palveluun tai toimintaan liittyvään tarkoitukseen, kuten esimerkiksi kilpailun ratkaisemiseen tai vastataksemme tiedusteluusi sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Tietoja voidaan lisäksi käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Yhteystiedot voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksia varten Cloetta-konserniin kuuluville yhtiölle tai valituille luotettaville yhteistyökumppaneillemme Suomessa ja muissa EU -maissa.

Jos lähetät sivujen kautta toisen henkilön tietoja yhtiöllemme tai olet alle 18-vuotias, pyydämme sinua aina varmistamaan, että tietojen luovuttamiseen yhtiöllemme on ao. henkilön tai huoltajasi suostumus näiden ehtojen mukaista käyttötarkoitusta varten.

Henkilötietojen suojauksen ja käsittelyn tietoturvatason yhtiömme on toteuttanut tarvittavin kohtuudenmukaisin toimenpitein.

Jos sinulla on kysymyksiä näihin ehtoihin tai sivuihin liittyen tai haluat ilmoittaa suoramarkkinointikiellon tai korjata ilmoittamiasi tietoja, voit ottaa meihin kirjallisesti yhteyttä osoitteeseen Cloetta Suomi Oy,PL 406, 20101 Turku.

Voit tarkistaa itseäsi koskevat tiedot kerran vuodessa maksuttomasti. Henkilörekisteritietojen tarkistuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen Cloetta Suomi Oy, PL 406, 20101 Turku. Tarkistuspyyntö osoitetaan Cloetta Suomi Oy:n reksiterinpitäjän yhteyshenkilöksi ilmoittamalle taholle. Kuoreen merkintä "Henkilörekisteritietojen tarkistuspyyntö".