Tilaa ksylitolipastillit edullisesti nettikaupasta

Tilaa laadukkaat, tutkitut Läkerol Dents -ksylitolipastillit, Herra Hakkaraisen täysksylitolipastillit ja Jenkki Professional -täysksylitolipurukumit kotiin, päiväkotiin, kouluun tai työpaikalle, edullisesti ja helposti nettikaupasta.  Ksylitolikauppa.fi on kaikkien ulottuvilla Suomessa, vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.

Nettikaupassa Läkerol Dents -ksylitolipastilleja on saatavilla myös kestävissä 2,5 kg suurpakkauksissa, makuvaihtoehdot:

  • mansikka
  • päärynä-banaani
  • sweetmint

» OSTOKSILLE KSYLITOLIKAUPPAAN

Ksylitolikaupasta voivat tilata sekä yksityishenkilöt että yritykset. Samoin hammashoitolat, vanhempainyhdistykset ja muut yhteisöt ovat tervetulleita nettikauppamme asiakkaiksi.

Työporukalla tai vaikkapa naapuriperheen kanssa yhdessä tilaamalla säästätte toimituskuluissa. Kahta laatikkoa suuremmat tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Voitte siis tilata esim. 2 laatikkoa Jenkki-purukumia ja 1 laatikon Läkerol Dents -ksylitolipastilleja ilman toimituskuluja.

Ksylitolipastillit päiväkotiin ja kouluun

Läkerol Dents –ksylitolipastillit sopivat loistavasti päivittäiseen käyttöön niin päiväkoteihin kuin kouluihinkin. Kätevällä pastilliannostelijalla pastillien jako on hygieenistä ja nopeaa. Annostelijan voi ostaa nettikaupasta ja yli 10 laatikon tilauksiin annostelija tulee maksutta.

  • Annamme mielellämme kunnille ja muille yhteisöille lisätietoja ksylitolipastillien keskitetystä tilauksesta. Tarjouspyynnöt yhteystietoineen voi laittaa sähköpostilla Nicolas Degerholmille, [email protected], puh.050 572 1471. Otathan yhteyttä, autamme mielellämme kaikissa ksylitolin käyttöön liittyvissä asioissa!